Rune Bergström är tillbaka 

Nordautomation mottog en välkommen återvändare till sitt team när Rune Bergström inledde arbetet som projektledare den 16.10.2023. Han återvände från ett annat företag inom branschen, men han är sedan tidigare bekant hos Nordautomations personal och kunder.  

“Jag började jobba hos Nordautomation för första gången redan år 2007. Då var hela träförädlingsindustrin en helt ny värld för mig. Mitt intresse väcktes av en platsannons och jag fick jobbet efter en anställningsintervju. Därefter följde tio år som projektledare, innan jag tyckte det var dags att testa lita annat”, berättar han leende. 

Nu är Rune tillbaka på Nordautomation och verkar nöjd med sitt beslut. Medan han jobbade på annat företag brukade gamla kollegor fråga när han skall återvända. 

“Jag visste mycket väl vart och till vilken typ av arbete jag återvänder. Som ortsbo var jag också uppdaterad på företagets nyheter. Förvånansvärt lite har förändrats, vilket är ett tecken på bra produkter och nöjda kunder. Många av kundföretagen och även en del personer är desamma.” 

De välkända personerna och rutinerna underlättar säkerligen projektledarens arbete, som enligt Rune främst handlar om att hantera kundkontakter och leveranser: ”Vi ser till att vi levererar det vi har sålt.” 

Det är tydligt att Rune uppskattar Nordautomation både som arbetsplats och som företag. Han berömmer arbetsatmosfären.  

“Vi har inga onödiga hierarkier, utan det är lätt att diskutera med vem som helst när som helst. Personalen består dessutom av kompetenta och skickliga proffs. Det känns fint att jobba i ett företag där alla tar sitt ansvar.”  

Rune tror att expertisen och serviceandan också förmedlas till kunderna. De köper helhetansvaret av Nordautomation, vilket innebär utrustning av riktigt god kvalitet och sakkunnig vägledning gällande dess användning.  

” Om du behöver snabb och pålitlig service kan vi erbjuda det”, sammanfattar han.