Rune Bergström palasi tuttuun taloon

Nordautomation sai tiimiinsä tervetulleen paluumuuttajan, kun Rune Bergström aloitti työt projektipäällikkönä 16.10.2023. Hän siirtyi taloon toisesta puuteknologian yrityksestä, mutta on jo ennestään tuttu myös Nordautomationin väelle ja asiakkaille.  

“Tulin Nordautomationille ensimmäistä kertaa jo vuonna 2007. Tuolloin koko puunkäsittelyala oli minulle täysin uutta maailmaa. Kiinnostuin kuitenkin näkemästäni työpaikkailmoituksesta ja pääsin haastattelun kautta töihin. Työskentelin sitten kymmenen vuotta projektipäällikkönä, kunnes lähdin vähän seikkailemaan muualle”, mies naurahtaa. 

Nyt Rune on kuitenkin taas Nordautomationilla ja vaikuttaa tyytyväiseltä päätökseensä. Välillä joku oli jo kysynytkin, koska hän tulee takaisin. 

“Tiesin hyvin minne ja minkälaisiin töihin tulen. Paikkakuntalaisena olin pysynyt myös melko hyvin perillä yrityksen kuulumisista. Yllättävän vähän mikään on muuttunut, mikä kertoo, että tuotteet ovat hyviä ja asiakkaat tyytyväisiä. Asiakkaina on edelleen paljon samoja yrityksiä ja osin henkilöitäkin.” 

Tutut ihmiset ja kuviot helpottavat varmasti projektipäällikön työtä, joka on Runen mukaan etupäässä asiakaskontaktien ja toimitusten hoitamista: “Varmistetaan, että toimitetaan sitä mitä on myytykin.” 

Kuten taloon paluusta voi päätellä, arvostaa Rune Nordautomationia sekä työpaikkana että yrityksenä. Hän kehuu työilmapiiriä todella hyväksi.  

“Meillä ei ole turhia hierarkioita vaan kenen tahansa juttusille on helppoa mennä koska tahansa. Lisäksi työntekijät ovat suunnittelijoista lähtien todella taitavia ja osaavia ammattilaisia. On hienoa olla firmassa, jossa kaikki hoitavat vastuunsa näin hyvin.”  

Rune uskoo, että asiantuntemus ja palveluhenki välittyy myös asiakkaille. Hehän ostavat Nordautomationilta kokonaisvastuuta eli todella hyvälaatuisia laitteita ja asiantuntevaa opastusta niiden käyttöön.  

“Jos kaipaa ripeää ja luotettavaa palvelua, niin meiltä sitä saa”, hän kiteyttää.