Nordautomation Oy

Nordautomation Oy on vuonna 1991 perustettu puunjalostusteollisuuden projektitoimituksiin erikoistunut yritys ja markkinoiden johtava tukinkäsittelytekniikan valmistaja.

Tuotamme teknisiä ratkaisuja pääsääntöisesti avaimet käteen -periaatteella. Ratkaisuissamme huippuluokan suorituskyky yhdistyy toimintavarmuuteen ja kestävyyteen.

Puunjalostusteollisuuden kumppani

Avullamme puunjalostusteollisuus parantaa prosessiensa tehokkuutta ja liiketoimintansa kannattavuutta. Lopullinen tuote voi olla yksittäinen laitteisto tai kokonainen tuotantolinja – lopputuloksena syntyvä prosessi toimii kuitenkin aina tehokkaasti ja luotettavasti.

Yrityksemme hallinto, projektinjohto, suunnittelu, tuotekehitys, markkinointi ja myynti toimivat Kristiinankaupungissa. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Alajärvellä Etelä-Pohjanmaalla.

Omavarainen suunnittelu ja tuotanto sekä osaava ja palveluvalmis henkilöstö ovat myötävaikuttaneet Nordautomation Oy:n maineeseen täsmällisenä ja laadukkaana projektien kokonaistoimittajana. Meiltä löytyy apua kiireellisiinkin tarpeisiin.

Historia

1991

Pauli Ojala perustaa Nordautomation Oy:n

1999

Lifco Group (Carl Bennet AB) hankkii 100 % yrityksestä

2013

Pauli Ojala ostaa koko osakekannan takaisin

2018

Addtech Group hankkii 80 % yrityksestä, 20 % jää Pauli Ojalalle

2022

Addtech Groupin omistus 100 %

Moni ei usko ennen kuin näkee.

Keijo Lamminen

Myyntijohtaja
Mobile: +358 (0)400 868 302
Email: keijo.lamminen@nordautomation.fi