Strategia ja arvot

Strategiamme on kannattavan kasvun tie. Tätä tietä kulkemalla meistä tulee johtava innovatiivisten, kestävien ja taloudellisesti kannattavien tukinkäsittelyteknologioiden toimittaja. Pääsemme tavoitteisiimme, kun palvelemme asiakkaitamme tehokkaasti johtavilla tukinkäsittelyteknologioilla – ensiluokkaista asiakastukea ja -palvelua unohtamatta. Tiedostamme, että laatu ja turvallisuus tulevat aina ensin.

Missio

Toimitamme tukinkäsittelyyn liittyvät projektit turvallisesti kaikkiin ympäristöihin asiakkaidemme, osakkeenomistajien, työntekijöiden ja palvelemiemme yhteisöjen hyväksi. Teemme asiat tehokkaammin. Päätöksenteossa ympäristö, ihminen ja talous otetaan tasavertaisesti huomioon.

Arvot

Turvallisuus

Huomioimme kaikessa toiminnassamme turvallisuuden. Keskitymme sekä omaan että muiden turvallisuuteen.

Vastuunkanto

Tunnemme asiakkaamme. Olemme aina valmiina palvelemaan heitä. Työskentelemme heille ja heidän kanssaan, jotta voimme ylittää heidän odotuksensa ratkaisujemme avulla. Olemme asiakkaidemme kanssa tuotteidemme ja palvelujemme koko elinkaaren ajan.

Uusiutuminen ja innovaatiot

Edistämme tuoreita ajatuksia ja luomme tulevaisuutta. Innovoimme uusia tuotteita ja ratkaisuja sekä kehitämme nykyistä tuotevalikoimaamme. Pyrimme jatkuvasti tekemään asiat yhä paremmin. Muutosten ennakointi ja niihin sopeutuminen tarkoittaa, että etsimme jatkuvasti järkevämpiä työtapoja ja olemme avoimia uusille ideoille.

Luotettavuus ja tehokkuus

Edistämme prosessien, laadun ja turvallisuuden erinomaista toimivuutta. Kehitämme jatkuvasti omia prosessejamme ja toimintatapojamme koko toimitusketjussa, jotta voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin. Toimitamme sen, mitä lupaamme. Uskomme palvelumme laadun määrittelevän meidät.