Komeasti kolmekymppinen

Perjantaina 19.11.2021 vietimme lähes koko henkilöstön voimin isoa iltaa Seinäjoen Marttilan hallin tiloissa. Nordautomationin 30-vuotisjuhlissa nautimme ennen kaikkea hyvästä ruoasta, juomasta ja toistemme seurasta sekä palkitsimme työntekijöitä pyöreistä työvuosista.

Hieno ohjelmanumero oli myös Nordautomationin perustajan Pauli Ojalan muistelut yrityksen alkuajoista.

Tarina palautti mieliimme muun muassa yrityksen haastavat alkuajat, keskittymisen kuivalajittelulaitoksista ja alasahan kuljettimista tukinkäsittelylaitoksiin sekä siirtymisen toistamiseen ruotsalaisomistukseen.

Hyvillä mielin saatoimme todeta, että Addtech-kaupan jälkeenkin elämä Alajärven tuotantolaitoksella on säilynyt itsenäisenä, mutta horisontti on laajentunut; Addtechin avulla Nordautomationille aukesi vuonna 2020 tie itään Venäjän markkinoille.

Kiitos henkilöstölle sekä kaikille asiakkaille ja sidosryhmille tähänastisista vuosista. Tältä pohjalta on hyvä ponnistaa kohti seuraavaa kolmeakymmentä vuotta.

Nordautomationin kuulumisista voit lukea myös täältä: https://puumieslehti.fi/artikkelit/venajan-markkinoilta-kasvua-ja-vakautta/

Kolmekymppisiä juhlittiin hyvän ruoan, juoman ja seuran merkeissä.
Perustaja Pauli Ojala kertoi tarinoita yrityksen historian varrelta.
Yhtä suurta perhettä: Nordautomatiomin henkilöstö synttäripotretissa.