Tukinlajittelulinjoja Venäjälle

Venäläinen ULK Group sijoittaa lähes 400 miljoonaa euroa yhteen nykyajan mittavimmista sahainvestoinneista. Tavoitteena on yksi maailman suurimmista ja moderneimmista sahalaitoksista. Sen vuotuinen kapasiteetti on yli 1 000 000 kuutiometriä valmista sahatavaraa ja 600 000 tonnia pellettejä. Laitos valmistuu vuonna 2023.

“Tavoitteemme on rakentaa maailman nykyaikaisin saha. Onnistuminen edellyttää, että valitsemme toimittajiksi oman alansa teknologiajohtajat” sanoo ULK Groupin kehitysjohtaja Artem Samuhin.

”Nordautomationin laitteet täyttivät asiakkaan korkeat vaatimukset, ja meillä oli esittää hyvät referenssit toimittamistamme tukinlajittelijoista” toteaa toimitusjohtaja Timo Kuusisto Nordautomation Oy:stä. ”Tämä on myös hieno aloitus yhteistyöllemme Valutec LLC:n kanssa Venäjän markkinoilla. Valutec LLC edustaa Nordautomationin teknologioita Venäjän markkinoilla” Kuusisto sanoo. Molemmat yritykset, Valutec ja Nordautomation, kuuluvat samaan ruotsalaiseen Addtech-konserniin.

Nordautomation Oy toimittaa projektille kaksi 60-lokeroista tukinlajittelulinjaa. ”Olemme ylpeitä saadusta tilauksesta ja siitä, että ULK panostaa vahvasti suomalaiseen teknologiaan. Meillä on kykyä vastata asiakkaan asettamiin korkeisiin haasteisiin” sanoo Nordautomation Oy:n myyntijohtaja Keijo Lamminen.

 

Lue artikkeli Nordautomation Oy tulee Venäjän markkinoille lehdessä Timber Industry of Siberia (venäjäksi) https://lpk-sibiri.ru/news/nordautomation-oy-vyhodit-na-rynok-rossii/.

 

Lisätietoja:

Timo Kuusisto • Toimitusjohtaja • +358 (0)40 511 8260 • timo.kuusisto@nordautomation.fi 
Keijo Lamminen • Myyntijohtaja • +358 (0)400 868 302 • keijo.lamminen@nordautomation.fi