Nordautomationille ISO 9001:2015 -sertifikaatti

Nordautomationille on myönnetty kansainvälinen laadunhallinnan ISO 9001:2015 -sertifikaatti. Auditoijana toimi Inspecta KIWA. Kehitystyön avulla yritys tehostaa toimintaansa, parantaa yhteistyötä asiakkaidensa kanssa ja valmistautuu kasvuun.

Toimitusjohtaja Timo Kuusiston mukaan Suomessa ja kansainvälisesti arvostettu sertifiointi avaa ovia useampiin tarjouskilpailuihin.
– Sertifikaatti parantaa yhteistyötä erityisesti suuryritysten kanssa, joilla on monella itselläänkin sertifikaatti. Kun ISO 9001:2015 on hallussa, yhteistyökumppani voi luottaa, että laadunhallintamme toimii.

Nordautomationin tiimi pääsi kehittämään asioita, joita ei muuten arkikiireessä ehdi miettiä.
– Huomasimme, että meille oli tärkeää luoda vahvempi pohja hyvään dokumentointiin ja tiedon siirtymiseen projekteissa ja projektien välillä. Esimerkiksi kun varmistamme poikkeamien ja palautteen dokumentoinnin, tieto siirtyy uusiin projekteihin, emmekä toista mahdollisia virheitä uudelleen.

– Toiminnan tehostamiseen liittyy myös huolellisuus ja siisteys, joita paransimme Alajärven konepajassa.

Kuusisto kiittää tiimiään työstä ISO 9001 -sertifikaatin saamiseksi. Hän iloitsee tekemisen meiningistä ja ihmisten innostuneisuudesta, jotka siivittivät tavoitteen saavuttamista erittäin tiukassa aikataulussa.

– Kiitos kuuluu koko tiimille! Nyt on hyvä fiilis, kun saimme tämän yhdessä valmiiksi. Kaikki tietävät, mitä tekevät ja miksi.

– Kiitos myös Q-Test Oy:n toimitusjohtaja Ari Nummiselle, joka oli apunamme laatukäsikirjan tekemisessä. Ari ohjasi meitä pitämään fokuksen oikeissa asioissa ja neuvoi lisäämään vain ne standardin vaatimusten ulkopuoliset asiat, jotka aidosti parantavat toimintaamme, Kuusisto kehuu.

Mikä on ISO 9001:2015?

ISO 9001:2015 on eurooppalainen laadunhallintajärjestelmien vaatimuksia käsittelevä standardi. Se auttaa analysoimaan ja kehittämään organisaation prosesseja ja tehostamaan toimintaa sekä rakentamaan, ylläpitämään ja kehittämään laadunhallinnanjärjestelmän.