Ari Kytömäestä tuotannon työnjohtaja

Ari Kytömäki on valittu Nordautomationin Alajärven tehtaan uudeksi tuotannon työnjohtajaksi 10.2.2020 alkaen. Hän siirtyi Nordautomationille vastaavista tehtävistä Isojoen saha Oy:stä.

Alalla yli 20 vuotta työskennellyttä Kytömäkeä kiinnosti Nordautomationissa erityisesti laitteiden luotettavuus, joka tuli hänelle tutuksi edellisessä työpaikassaan.

– Isojoen sahalla on Nordautomationin valmistama tukkilajittelija. Kokemus oli positiivinen, ja laitteiden häiriöttömän käytön avulla pystyttiin tehokkaaseen tuotannon tekemiseen.

Kytömäki on aloittanut työnsä tutustumalla Nordautomationin organisaatioon ja työn organisointiin tehtaan kokoonpano-osastolla, jossa saa parhaan kuvan työn monimuotoisuudesta.

– Uusi työ on lähtenyt mukavasti käyntiin. Työnkuva on erittäin mielenkiintoinen, vaikka on paljon uutta opittavaa. Odotan erityisesti kehittyväni laitteiden valmistusprosessin tuntemuksessa. Laitteiston toiminta itsessään on tuttua, koska olen ollut sahakoneiden käyttäjä jo 25 vuotta.

Nordautomationin panostus tulevaisuuteen vaikuttaa käytännön työssä. Tuotannon uusi plasmaleikkuri saa Kytömäeltä kehuja, koska se on nopeuttanut osien valmistamista. Myös yritykselle myönnetty ISO 9001:2015 -sertifikaatti näkyy hänen mukaansa tuotannossa laadukkaampana tekemisenä ja seurantana.

– Oli erityisen hienoa päästä ISO 9001 -auditointitilaisuuteen, koska se auttoi pääsemään yrityksen laadun seurantaprosessiin heti mukaan.

Tuore tuotannon työnjohtaja kehuu Nordautomationin tuotannon henkilöstöä erittäin ammattitaitoiseksi joukoksi, joka valmistaa ensiluokkaisen laadukkaita tuotteita.

– Työpaikalla on myös mahtava yhteishenki, ja haluankin antaa erityiskiitoksen yhtiön koko henkilökunnalle.