Vapaa-ajallaan Sören Byggmästar on kiinnostunut liikunnasta, varsinkin kävelystä sekä luonnossa että kaupungissa. Hän myös haluaa tietää, mitä maailmalla tapahtuu ja seuraa tarkasti uutisia ja ajankohtaisia dokumentteja.

Nordautomation on jälleen saanut lisää virtaa projektijohtoon. Uusi projektipäällikkö on hiljattain maailmalta Suomeen palannut Sören Byggmästar, jolla on yli 20 vuoden työkokemus sahateollisuuden alalta. Oman kuvauksensa mukaan hän on ruotsinkielinen noin 54-vuotias mieshenkilö, joka on varustettu hyvällä huumorintajulla.

– Olen muuttanut viiden ja puolen vuoden jälkeen Etelä-Afrikasta takaisin Suomeen. Toivon, että tulen viihtymään uudessa kotikaupungissani, Kristiinankaupungissa, Sören sanoo.

– Yrityksessä tehtäviini kuuluu projektien hoito, mikä sisältää sekä yhteydenpidon asiakkaisiin että projektien suunnittelun ohjauksen ja tuen, lisäksi teen hankintoja. Varsinainen toimipisteeni on Kristiinankaupungissa, vaikka olen tähän asti viettänyt paljon aikaa asiakkaiden luona, mikä on mielestäni erittäin tärkeää.

Sören aloitti työnsä Nordautomationilla tammikuun puolivälissä ja on vasta saanut käsiinsä ensimmäiset omat projektinsa.

– Olen päässyt hyvin alkuun uudessa työtehtävässäni, mutta edelleen on paljon talokohtaisia rutiineja opittavana. Pidän erityisesti vuoropuheluista asiakkaiden kanssa, joiden kautta opimme ymmärtämään toistemme tarpeita ja sen myötä parantamaan toimintaamme ja yhteistyökykyämme.

 

Jälleen uusia työntekijöitä Alajärvelle
Suomi Finland 100
Share
Share