”Eilen illalla olin itsekin ensimmäistä kertaa pelaamassa ja täytyy sanoa, että paras tila missä olen koskaan pelannut. Alusta erittäin toimiva”, toteaa tuotantojohtaja Antti Puumala upouudesta sulkapallokentästä.

Nordautomationin Alajärven toimipisteessä työskentelevä tuotantojohtaja Antti Puumala laittoi konepajan työntekijöistä koostuvan porukan kanssa hihat heilumaan. He rakensivat talkoovoimin lähes ilmaiseksi sulkapallokentän jo olemassa olevaan tilaan, jolle ei tuotannossa ollut sellaisenaan käyttöä korkean sijaintinsa vuoksi; Upeaa tilankäyttöä Best-Hallin vintille, jonne on sijoitettu myös hallin iv-laitteet.

”Talkoisiin osallistui tuotannosta kiitettävästi porukkaa työpäivien jälkeen. Materiaalit saimme molemmille osapuolille sopivasti alajärveläiseltä Saltex Oy:ltä”, tyytyväinen tuotantojohtaja kehuu. ”Kenttä on ollut kovassa käytössä ja innokkaita pelaajia löytyy yrityksestämme lähes joka illalle. Tämä on lisännyt työviihtyvyyttä ja osoittautunut työnantajalta arvokkaaksi panostukseksi työhyvinvointia ajatellen.”

Insinööri Timo Kuusisto Nordautomation Oy:n uusi toimitusjohtaja
Jälleen uusia työntekijöitä Alajärvelle
Share
Share