Oletko sinä hakemamme innokas tiimipelaaja, jolla on aito halu kehittää ja kehittyä? Tämä työ mahdollistaa sinulle tämän kaikki!

Haemme nyt Alajärvelle Nordautomation Oy:n omille kirjoille vakituiseen työsuhteeseen

TUOTANNON TYÖNJOHTAJAA

Tehtävässäsi pääset vastaamaan koko Nordautomationin tuotannon käytännön päivittäisistä toimista. Tehtävääsi sisältyy mm. resurssoinnit sekä teet tarvittaessa muutokset tuotantosuunnitelmaan toimitusaikataulujen varmistamiseksi. Esimiehenä tulet myös vastaamaan työturvallisuudesta, laadusta ja kehityksestä. Olet tiiviissä yhteistyössä tuotannon tiiminvetäjien sekä tuotantojohtajan kanssa. Tehtävässäsi raportoit suoraan tuotantojohtajalle.

Sinulla tulee olla teknisen AMK-insinöörin tutkinto tai muu alalle soveltuva koulutus. Odotamme sinulta myös jo entuudestaan hankittua teollisuuden esimieskokemusta. Teknisten ohjeistusten ymmärrys ja piirustuslukutaito ovat välttämättömiä taitoja työssä menestymisessä. Haemmekin nyt henkilöä, joka tarttuu tuumasta toimeen tehtävään kuin tehtävään, omaa hyvän organisointikyvyn ja on joustava nopeasti muuttuvien tilanteiden hoitamiseksi. Arvostamme mikäli sinulta löytyy hitsausluokat tai IWS-koulutus tai olet ainakin valmis kouluttautumaan näiden saralla. Myöskään kustannus- ja laatutietoisuudesta ei ole haittaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, missä pääset kehittämään niin itseäsi kuin työtäsi. Työ on päivätyötä. Tarjoamme myös hyvät työsuhde-edut omia liikuntatiloja unohtamatta. Eikä siinä vielä kaikki, onhan Nordautomationin työyhteisö todella mahtava.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin haluamme kuulla sinusta!

Työ alkaa alkuvuodesta 2020 sopimuksen mukaan. Rekrytoinnin hoitaa Biisoni Pohjanmaa Oy. Nordautomation Oy:n toivomuksesta, kaikki yhteydenotot Biisonille, Heidi Viita p. 0503217357, heidi.viita@biisoni.fi. Käythän jättämässä hakemuksesi osoitteessa rekry.biisoni.fi. Hakuaika on 26.1.2020 asti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

 

Pitkäaikainen yhteistyö Keitele Timber Oy:n kanssa saa jatkoa ja syvenee
Share
Share