Toimitusjohtaja Pauli Ojalalla on aivan erityinen syy kiittää asiakkaitaan, henkilökuntaansa ja yhteistyökumppaneitaan Jyväsklylän Puu- ja Bioenergia-näyttelyssä 6. - 8.9.2107. Nordautomationin liikevaihto ja kannattavauus ovat olleet useita vuosia vahvassa kasvussa ja viime vuonna yhtiö teki historiansa parhaimman tuloksen.

Rohkeat satsaukset tuotannon ja liiketoiminnan kehittämiseen ovat tuottaneet tulosta. Nordautomation on nyt vahvalla kasvun tiellä.

Nordautomation suunnittelee ja toteuttaa teknisiä ratkaisuja tukinkäsittelyyn, jossa huipputason suorituskyky yhdistyy kestävyyteen ja luotettavuuteen. Kokonaisen tukinkäsittelylaitteiston toimittaminen, laatu- ja kapasiteettivaatimukset täyttäen, on haastava projekti. ”Asiakkaamme odottavat meidän ymmärtävän heidän tarpeensa ja vaatimuksensa. Tarjoamme heille toimintavalmiin avaimet käteen -ratkaisun”, Ojala kertoo.

Myös sovituista aikatauluista kiinnipitäminen on elintärkeää. Työyhteisön luovuus ja osaaminen kasvavat keskenäisestä luottamuksesta ja sitoutumisesta. Vaikka kaupat ovat metsäteollisuuden alalla yhä suuremman työn takana, Nordautomation kasvaa ja kansainvälistyy. Pauli Ojala korostaa, että juuri hyvä työporukka on yrityksensä menestyksen salaisuus.

Mennään Bussilla Vilppulan kautta Jyväskylään

Yhtiön henkilökunta vieraili Jyväskylän Puu- ja Bioenergiassa 8.9.2017 sekä tutustui menomatkallaan Kinnaskosken sahaan Vilppulassa, jonne Nordautomation on toimittanut tukinlajittelulinjan [http://kinnaskoski.fi/].

”Henkilökuntamme matkusti usealla linja-autolla Kristiinankaupungista ja Alajärven tehtaalta Jyväskylään”, kertoo Pauli Ojala.

Työntekijöitä on Alajärven tehtaalla kuutisenkymmentä ja yrityksen pääkonttorilla Kristiinankaupungissa noin 30. Yritys on saavuttanut pitkäaikaisen tavoitteen täystyöllisyydestä läpi vuoden. Vuosi 2016 oli Nordautomationille tuottoisa; liikevaihtoa kertyi noin 15 miljoonaa euroa.

Lämmin kiitos onnistuneesta tapahtumasta uskollisille asiakkaillemme ja Puu ja Bioenergia -messutiimille. Puuteollisuuden johtavassa messutapahtumassa Jyväskylän Paviljongissa Nordautomationilla oli tilaisuus keskustella uusista meilenkiintoisista hankkeista ja muistella menneitä.

Seuraavat Puu ja Bioenergia -messut järjestetään syyskuussa 2019

Nordautomation on juuri saanut valmiiksi maailman pisimmän, puoli kilometriä ja modernein, 3D ja röntgen-mittaus, tukinlajittelulaitoksen Keiteleen sahalle, Keski-Suomeen.

Meillä tehdään ennätyksiä lajittelutarkkuudessa, pituudessa ja nopeudessa
Onnistunut vahdinvaihto suunnittelussa ja tuotannossa
Share
Share