Viestintä

Hanna Ojala, Ligna-2015, Hannover Messe

”Osallistuimme toukokuussa Hannoverissa Ligna 2015 / 2017 -messuille. Jyväskylässä tapasimme Puumessut 2015 / 2017 Bioenergia -tapahtumassa jälleen asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme”, kertoo Nordautomation Oy:n viestinnästä vastaava Hanna Ojala.

”Kehitämme liiketoimintaamme yhdessä asiakkaittemme ja puunjalostuksen teknologiayritysten kanssa. Yhteistyö on vuosien saatossa ollut jatkuvaa ja monipuolista. Tukinkäsittelyratkaisua toimitettaessa asiakkaalle on tilaajan ja toimittajien välisen yhteistyön saumattomuus erittäin tärkeää. Toimintojemme ja prosessien digitalisoituminen edistää tätä kehitystä kaikilla markkina-alueillamme. Asiakkaan tarpeet, tuote- ja toimintatapatiedot sekä prosessin mahdollisuudet ja toimintaperiaatteet saamme kohtaamaan keskustelemalla.”

Luottamus

Viestinnässämme vahvistamme digitaalista läsnäoloamme kiinnostavilla tarinoilla, sovellusraporteilla, tilaus- ja toimitusuutisilla sekä nasevilla uutisvälähdyksillä sosiaalisessa mediassa.

Puun jatkojalostuksen tuottavuushyppäykset johtavat ekologisen puun käytön lisäämiseen sekä rakentamisessa että sisustamisessa. Keskustelemme uusista kehitystrendeistä messuilla, seminaareissa ja sosiaalisessa mediassa.

Uudet innovaatiot, kuten LVL (Laminated Vener Lumber) ja CLT (Cross-Laminated-Timber) avaavat uusia markkinoita Nordautomationin osaamiselle ja teknologialla.

Ligna 2015 -messuilla verkottunut teollinen tuotanto oli vahvasti esillä. Rohkeimmat puhujat ennakoivat ”teollisuuden neljättä vallankumousta” (Industry 4.0), jossa robotit, koneet ja laitteet, automaatio, teollinen internet sekä sosiaaliset verkostot yhdistyvät saumattomaksi, loppuasiakkaita joustavasti palvelevaksi kokonaisuudeksi.

Pauli Ojala: Hyvin viestitty (pdf)

Share
Share