Olemme juuri saaneet valmiiksi maailman pisimmän -  0,6 km ja modernin, 3D- ja röntgen-mittaus - tukinlajittelulaitoksen kotimaahan. Tuotesegmenttiä on täydennetty myös pienempitehoisilla tukinkäsittelylaitteistoilla. Lisäksi ratkaisuja toimitetaan sellu- ja vaneripuiden mittaus- ja käsittelyasemiin sekä energiapuiden vastaanottokäsittelyyn.

Nordautomation Oy hallitsee tukinkäsittelyprojektien arvoketjun tuotteidensa ja ja toimintansa laatua vaalien

Nordautomation on puunjalostusteollisuuden kokonaisvastuullisiin projektitoimituksiin erikoistunut yritys ja markkinoiden johtava tukinkäsittelytekniikan toimittaja.

Yrityksen markkinointi, myynti, tuotekehitys, prosessi-, sähkö- ja automaatiosuunnittelu sekä projektinhallinta sijaitsevat Kristiinankaupungissa, oma tuotantolaitos Alajärvellä. Työntekijöitä on yhteensä 90 henkilöä.

Nylandissa, Ruotsissa, puolestaan sijaitsee yrityksen tytäryhtiö Nordautomation Ab.

- Omavaraisen suunnittelun ja oman tuotannon ansiosta hallitsemme projektien koko arvoketjun, lisäksi lähialueilta löytyy joukko tarpeisiimme erikoistuneita alihankkijoita, kertoo toimitusjohtaja Pauli Ojala.

Kokonaisen tukinkäsittelylaitteiston toimittaminen, laatu- ja kapasiteettivaatimukset täyttäen on haastava projekti. Sovituista aikatauluista kiinnipitäminen on elintärkeää.

Nordautomation vie tukinkäsittelylaitteistoja myös ulkomaille, kiitos vakuuttavien projektireferenssien. Yli puolet liikevaihdosta tulee viennistä.

Lähimarkkinat löytyvät Ruotsista, Norjasta ja Eestistä, etäisin projekti Australiassa. Uusista markkinavaltauksista käydään jatkuvasti neuvotteluja ympäri maailmaa.

Yrityksen vankkaa projektiosaamista hyödynnetään myös lähialuelaajentumisissa: tuttuja tuoteratkaisuja uusille asiakkaille ja uusia tuotteita tutuille asiakkaille.

Tyhy-päivä tarjosi piristystä ja mielenkiintoista nähtävää Kinnaskosken sahalla sekä Puu ja Bioenergia 2017 -näyttelyssä Jyväskylässä
Nordautomation kiittää menestyksestään Puu ja Bioenergia 2017 -näyttelyssä, Jyväskylässä
Share
Share