Euroopan suurimmat puualan messut järjestetään jälleen Lignassa, Hannoverissa 22.5 – 26.5.2017. Perinteinen puualan suurtapahtuma kokoaa puualan toimijat yhteen tutkimaan toimialan kone- ja laitevalmistajien sekä puutuotevalmistajien uusia tuotteita ja tekniikoita.

Nordautomation löytyy hallista 25, osastolta D02.

Nordautomationia edustavat tänä vuonna kokeneet Lignan kävijät: myyntijohtaja Keijo Lamminen ja myynti-insinööri, jälkimarkkinointivastaava Hannu Luhtasaari Suomesta sekä myynti-insinööri Peter Näsman Ruotsista. Uutena lisänä mukana on Kristiinankaupungin pääkonttorissa viime vuonna aloittanut 26-vuotias diplomi-insinööri Emilie Lassfolk.

– Tietenkin vähän jännittää, mutta olen erittäin iloinen, että saan osallistua ja edustaa Nordautomation, Emilie sanoo ja jatkaa:

– Itse asiassa en ole vielä paljoakaan miettinyt, mitä odotan messuilta vaan enemmänkin keskittynyt kaikkiin valmisteluihin tässä messujen alla. Saksassa olen kyllä käynyt ennen, mutta en koskaan Hannoverissa, on aina hauskaa nähdä uusia paikkoja. Matkasta tulee varmasti hyvin mielenkiintoinen ja opettavainen.

Tällainen joukkio on siis osastollamme vastassa ja vastaanottamassa asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme sekä tietysti uusia tuttavuuksia, valmiina kertomaan tarjoamistamme laadukkaista ja moderneista tuotteista ja palveluista tai ihan muuten vain turisemaan kahvikupposen ääressä.

Tavataan Lignassa!

Keijo

Myyntijohtaja Keijo Lamminen (vasemmalla)

Tarjousinsinööri Emilie Lassfolk

Myynti-insinööri Peter Näsman Ruotsista

Myynti-insinööri, jälkimarkkinointivastaava Hannu Luhtasaari

Terveisiä Ligna 2017 -messuilta, Hannoverista
Nordautomation kantaa vastuunsa puunjalostusteollisuudessa
Share
Share