Nordautomation on juuri saanut valmiiksi maailman pisimmän (0,5 km) modernin (3D ja röntgen-mittaus) tukinlajittelulaitoksen.

Puunjalostusteollisuuden kokonaisvastuullisiin projektitoimituksiin erikoistunut Nordautomation on juuri saanut valmiiksi maailman pisimmän modernin tukinlajittelulaitoksen.

Nordautomation Oy on vuonna 1991 perustettu puunjalostusteollisuuden kokonaisvastuullisiin projektitoimituksiin erikoistunut yritys ja markkinoiden johtava tukinkäsittelytekniikan toimittaja. Yrityksen markkinointi-, myynti-, tuotekehitys-, sähkö ja automaatio-, suunnittelu sekä projektinhallinta sijaitsevat Kristiinankaupungissa, oma tuotantolaitos Alajärvellä, työntekijöitä on yhteensä noin 90 henkilöä. Nylandissa, Ruotsissa, puolestaan sijaitsee Nordautomation Oy:n tytäryhtiö Nordautomation AB.

– Omavaraisen suunnittelun ja oman tuotannon ansiosta hallitsemme projektien koko arvoketjun, lisäksi lähialueilta löytyy joukko tarpeisiimme erikoistuneita alihankkijoita” kertoo jo neljättä vuosikymmentään yritysmaailmassa vaikuttava toimitusjohtaja Pauli Ojala.

Toimittaa minkä lupaa

Nordautomation suunnittelee ja toteuttaa teknisiä ratkaisuja tukinkäsittelyyn, joissa huipputason suorituskyky yhdistyy kestävyyteen ja luotettavuuteen.

– Asiakkaamme odottavat meidän ymmärtävän heidän tarpeensa ja vaatimuksensa ja tarjoavan heille toimintavalmiin avaimet käteen -ratkaisun. Tiimimme tuo pöytään kokemuksensa, teknisen osaamisensa ja kokonaisvaltaisen näkemyksensä projektin sisällöstä ja laitesijoittelusta päästäksemme osapuolten kannalta parhaaseen ratkaisuun, Ojala kuvaa.

Ojalan mukaan yrityksen toimintaa ohjaa korkea työmoraali ja luotettavuus.

– Kokonaisen tukinkäsittelylaitteiston toimittaminen, laatu- ja kapasiteettivaatimukset täyttäen, on haastava projekti. Jatkuvasti kasvavista vaateista huolimatta toteutamme korostuneesti ympäristö- ja ergonomisia ratkaisuja, esimerkkeinä meluntorjunta ja muut ympäristön suojelutoimenpiteet sekä työhyvinvoinnin huomioiva, tuottava, turvallinen ja terveellinen tuotanto- ja toimintaprosessi. Myös sovitusta aikataulusta kiinnipitäminen on elintärkeää. Henkilöstömme on tästä varsin tietoinen ja sitoutunut toimittamaan lopputuloksen luvatusti.

Lähde: Editori 4.10.2017

Nordautomationin vientiin kansainvälisesti sertifioituja projektipäälliköitä
Euroopan sahateollisuuden mannerlaatat liikkuvat
Share
Share